Снощи по технически причини евродепутатите загубиха говор по време на дългоочаквания

...
Снощи по технически причини евродепутатите загубиха говор по време на дългоочаквания
Коментари Харесай

Реакциите в България на дебата снощи: Сами ще се оправим!

Снощи  " по механически аргументи " евродепутатите изгубиха диалект по време на дълго чакания у нас спор в ЕП за върховенството на закона в България. Буквално! Нито имаше микрофони, с цел да чуем всички, които говореха. Нито имаше изключително доста присъстващи в залата, които да показват интерес към страната ни. Въпреки това, дебатът се състоя, а ние, Момичетата, събрахме част от мненията и мненията, които провокира. 

Мартин Димитров, рекламист

- Ако желаете да станете важен европейски политик, научете следните словосъчетания: " демонстрирам угриженост ", " възходяща паника ", " проследявам деликатно ", " полезностите на Съюза ", " кардинална политика ".

Това е безусловно задоволително, с цел да си докарвате по едни десетина хиляди евра, да си живеете супер и горе-долу да чукате проститутки в Брюксел - сърцето на Европа, дето се вика.

- Манфред Вебер най-вероятно си докарва повече от десетина хиляди евра.

- Трябва преди всичко да се оправим сами.
Така че, не се отпускайте, ей.

#Оставка за мутрите, а на вас - лека нощ.

 

Христо Комарницки, карикатурист

Една румънска евродепутатка е по-българска от множеството тулупи, които сме пратили там..

 

Димитър Стоянов, кореспондент

Не сме 1876, не сме даже 1976 година Няма кой да пристигна да ни освободи от корупцията! Ни съветски цар, ни европейски президент! Корупцията си е наша и сами би трябвало да си я преборим! През 1876 светът видя зверствата след Априлското въстание и българския подвиг. Всъщност светът вижда съдбовните последствия от неналичието на добра организация, само че това е сериозния прочит. Сега спасението на давещите се (в корупция) е в ръцете на самите давещи се. Борисов си е наш избор, не ни го е назначила Меркел, нито Вебер!
 

Татяна Кристи, актриса

Вебер: " Не демонстрациите сменят държавни управления, а изборите сменят държавни управления. Това са моите правила. "

Сериозно? Това са, в действителност, правила на един неграмотник, който изцяло е не запомнил разликите м/у демокрации и властнически режими! Колко избори смъкнаха режима на Путин? А? А на Лукашенко? А на бай Тошо??? Колко избори смъкнаха диктатори в Близкия изток и Азия? Екологичен потенциал и Европейска комисия са завладяни от нагли, отвратителни бюрократи като Вебер, които смучат от парите на данъкоплатците. Те освен на изцяло безполезни, само че и извънредно нездравословни! Срам за ЕНП!

Калин Манолов, публицист

Тазвечершният " спор " в Европейския парламент безапелационно потвърди правотата на еврореалисти като Вацлав Клаус, който твърдеше, че евробюрократите желаят да се отърват от политиката и да вкарат на нейно място някаква неконтролируема и безотговорна " постдемократична " система. Да сътворят някаква „ неполитическа “ политика. Е, направиха го. Казват й " наднационален развой по взимане на решения ". Видяхме го какво съставлява довечера - подигравка на народна власт. Което пък е разследване от цялостната липса на цивилен надзор над вземането на решения в Европейски Съюз.

Ако ориста на българския народ и неговата страна зависи от рационалното самоосъзнаване на Европа, не съм оптимист. Но пък и ние не сме наказани да бъдем безмълвни пешки на европейската шахматна дъска, някъде сред Москва и Брюксел. Напротив – имаме правото и задължението да се грижим за личните си ползи, въоръжени със личния си неповторим опит.

 

Стефан Тафров, политик

ЕНП остана изолирана в Евроепейския парламент по време на дебата за България и се задоволи с компанията на крайните евроскептици. Като отхвърли да даде думата на Радан Кънев тя единствено задълбочи потискащото усещане от държанието си в отбрана на статуквото, нетърпимо за болшинството от българите.

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР